Mobiele website | Trainers Login | Spelers Login    
 

KSV Jabbeke - Voetbalclub in 2de provinciale West Vlaanderen


Beste wensen voor 2018 - Nieuwjaarsbrief van de voorzitter

Beste voetbalvrienden,


 Vanwege het bestuur hierbij onze beste nieuwjaarswensen voor 2018 aan alle voetbalvrienden en supporters !


Wij willen jullie allen in de eerste plaats bedanken voor een zeer mooi sportief en vriendschappelijk jaar in 2017 ? Het was weer fijn vertoeven op de club. Vele spelers konden er weer mooie sportieve momenten beleven. Ouders vonden elkaar naast het veld en in de kantine. Kortom, Vele nieuwe vriendschappen ontstonden weer op en rond het veld. ‘Vriendschap’ is ook de ziel van KSV Jabbeke.


Er werd in 2017 ook heel wat geïnvesteerd om de terreinen zeer goed te kunnen onderhouden op eigen kracht naast de vele inspanningen die de gemeente ook gedaan heeft. We kochten een eigen tractor, een landrol, een sleepnet en een container om alles weg te bergen. Ook alle voetballers kregen een nieuwe voetbal wat ook weer een groot budget was. Met de winst van de koekjesverkoop werd heel wat nieuw trainingsmateriaal aangekocht voor de jeugd. Ook meerdere netten voor voetbaldoelen werden vervangen. Het aantal leden bereikte een absoluut record met meer dan 350 leden. Als bestuur kijken we dan ook terug naar 2017 met grote fierheid en trots !!


2018 zal een historisch jaar worden in het bestaan van de club. De werken voor de nieuwe tribune, kleedkamer en kantine, worden dit jaar zeker opgestart. Eind februari zal de aannemer bekend zijn en dan is het enkel nog afwachten wanneer hij kan starten. Wij hopen dat dit nog voor het verlof 2018 kan plaatsvinden. We houden jullie zeker op de hoogte van zodra er nieuws is. Om veilige zone te creëren tussen nieuwbouw en terrein 1 wordt terrein 1 met 4 meter opgeschoven richting klein strand .De oude historische tribune zal dan ook sneuvelen… Tijdelijke huisvesting voor kleedkamers en kantine zal volgens gemeente door containers worden opgevangen. Dit laatste wordt een serieuze uitdaging om dan ook alles logistiek te laten ronddraaien zoals we gewoon zijn. Ik wil dan nu al een oproep doen om begrip en flexibiliteit te tonen voor de tijdelijke moeilijke omstandigheden tijdens de bouwperiode.


Het bestuur, trainers, afgevaardigden, vrijwilligers en kantine uitbaters zijn er allen klaar voor om opnieuw dit seizoen succesvol af te werken.


Sportief staan er weer heel wat ploegen op kop en anderen hebben zeer verdienstelijke plaatsen ingenomen in de rangschikking. Het feestcomité draait nog steeds op volle toeren. Binnenkort is er de nieuwjaarsreceptie , het galadiner op 9 februari , aansluitend het ontbijtbuffet en op ’t einde van het seizoen onze fin de saison party !


Het 3 jaar contract met “Jako” rond kledijpakketten is afgelopen en we gaan bekijken met welk merk en welke leverancier we de komende 3 jaar in zee gaan.


We zijn ook achter de schermen bezig met een evaluatieronde rond het beste betalingssysteem voor de nieuwe kantine. Elektronisch betalen zal zeker mogelijk gemaakt worden. Er wordt niet gekozen voor jetons.


Ook op vlak van communicatie willen we in nieuwe kantine via meerdere projectieschermen veelvuldig en kwalitatief communiceren.


Zoals je kan zien hebben we dit jaar weer heel wat uitdagingen voor KSVJ maar met jullie enthousiaste steun kunnen we bergen verzetten met alle vrijwilligers die de Club genegen zijn.


Tot heel binnenkort om de hand te schudden op het nieuwe jaar !


Bestuur KSVJ
Voorzitter Chris Bourgois
#WeAreKSVJ


(Gepost door webmaster | 02/01/2018)

Onze meeste gelezen nieuwsartiekelsWebsite delen


Mail deze pagina naar een vriend  |  Print deze pagina

2018-2019

Quicklinks


Volg ons via Twitter Volg ons via FacebookOnze partners
Onze sponsors

[ Vrijdag 24 mei 2019 | webmaster@ksvjabbeke.be | ©KSV Jabbeke | Zoeken in de site | PrivacyBeleid]
 
Nieuws
Nieuwsberichten
Wedstrijdverslagen
Evenementen
KSVJ neemt deel aan tornooien
Herenploegen
Fanions KSVJ
Beloften
Veteranen
U21
U17A
U17B
U15A
U15B
U13
U12
U11
U10
U9
U8
U7
U6
Over KSVJ
Bestuur
Algemene Missie
Panathlonverklaring
Jeugbestuur
Historiek
Huisreglement
Jeugdmissie
JeugdVisie en Aanpak
Gedragscode
Infobrochure jeugdwerking
Fair-Play charter
Sociaal charter
Racisme charter
10 geboden van de jeugdopleider
Vervoer van spelers
Respect voor Scheidsrechters
Foto's
Resultaten
Onze sponsors
FAQ
Contacteer ons

Terug naar boven