Mobiele website | Trainers Login | Spelers Login    
 

KSV Jabbeke - Voetbalclub in 2de provinciale West Vlaanderen


Nieuwjaarsbrief van onze Voorzitter - Chris Bourgois

Beste sportvrienden,
Een gelukkig , sportief en vooral gezond 2019 toegewenst namens het bestuur en zijn vele vrijwilligers !
Als voorzitter van KSV Jabbeke hou ik eraan om elk jaar een nieuwjaarsbrief te schrijven. Traditioneel kijken we dan even terug naar het voorbije jaar alvorens vooruit te blikken op het nieuwe jaar.
Wat is er zoal gebeurd het voorbije jaar ?
De lang verwachte bouwwerken aan de nieuwe kleedkamers, kantine en tribune zijn in juli begonnen. De vorm en plaats wordt meer en meer duidelijk. De 7 kleedkamers, grote berging en wc op het gelijkvloers worden  allen voorzien van de nieuwste materialen op de meest ecologische manier.
Via een lift of trap komen we boven waar een gezellige kantine met groot terras , het uithangbord wordt van de club. Een tribune van +/- 100 zitjes wordt geïntegreerd op de eerste verdieping zodat we met zijn allen de wedstrijden van hieruit kunnen bekijken.
Onze tijdelijke huisvesting is ‘kwalitatief goed’ gezien de moeilijke omstandigheden. Dank ook aan de gemeente en het bestuur om hierin zeer constructief samen te werken om de werking te garanderen. De containers en aangepaste kantine zijn meer dan een waardig alternatief.
Op sportief vlak waren we weer met zijn allen getuige van vele leuke en spannende momenten in 2018. Het aantal leden is weer gestegen en ook een tweede belofte ploeg werd opgericht. Een liefhebbers ploeg ‘NV Van Waes’ speelt nu ook tweewekelijks op onze terreinen. We geraken stilaan aan een verzadigingspunt  qua aantal leden. We doen ons uiterste best om iedereen blijvend welkom te heten.
De eerste ploeg haalde vorig seizoen een zeer mooi resultaat, dit jaar verloopt iets stroever door de vele blessures van de laatste maanden. De eerste ploeg kreeg ook de trofee van sportlaureaat 2017 !
In de Beker van West Vlaanderen zijn er heel wat jeugdploegen die nog steeds meedraaien met de besten. Jabbeke staat meer en meer bekend voor goede jeugdwerking !
Heel wat jeugdspelers konden één of meerdere selecties afdwingen bij de eerste ploeg en ze deden het meer dan behoorlijk ! Doorgroeien naar de eerste ploeg  is dus weldegelijk mogelijk binnen onze Club.
Eén minpuntje was dat we onze jeugdcoördinator vroegtijdig moesten vervangen maar dit werd zonder veel poeha opgevangen door enkele bestuursleden. Continuïteit werd gegarandeerd.
Onze sponsors bleven massaal trouw en we moeten dringend uitkijken naar extra publiciteitsruimte voor onze reclameborden.
Het feestcomité draait nog steeds op volle toeren en daar zijn we heel fier op.
Wat brengt ons 2019 ?
Als huidig Klassement aangehouden wordt, kunnen er weer meerdere jeugdploegen kampioen spelen. Alle andere ploegen halen ook zeer verdienstelijke resultaten.
Onze nieuwe jeugdcoördinator zal samen met de trainers de nieuwe lijnen voor het volgend seizoen uitzetten. Ook een jeugdkeepertrainer (Brecht Roels) zal vanaf begin januari starten met keepertrainingen op woensdag. Meer details zie apart bericht op de website.
De verlichting op terrein 3 (terrein met piste rond) wordt vervangen door nieuwe palen en ledverlichting.
We hopen een spetterend openingsweekend te organiseren voor de inhuldiging van de nieuwe accommodatie. Achter de schermen zijn we gestart met de eerste voorbereidingen. Van zodra we een concrete opleveringsdatum hebben, kunnen we alle details uitwerken. Het moet een spetterende en feestelijke opening worden. We hopen dat de werken wat sneller opschieten dan op vandaag.
In de nieuwe kantine willen we ook werken met een nieuw betaalsysteem dewelke we binnenkort gaan uittesten. Meer en meer verdwijnt het cashgeld en ook wij willen ons voorbereiden op deze positieve en elektronische trend. Meer info volgt nog.
Op zaterdag 4 mei willen we van onze ‘fin de saison party’ een echte knaller maken. Schrijf alvast deze datum in jullie agenda !
Zoals je kan merken zijn er toch weer heel wat positieve veranderingen in het vooruitzicht om nog verder te bouwen aan deze fijne club.
Wij wensen jullie namens het bestuur een bijzonder fijn en gezond 2019 !
Tot binnenkort op de club !
 
Chris Bourgois
Voorzitter KSV Jabbeke
#WeAreKSVJ #OatZwartEnWit


Download de brief hieronder als pdf:


(Gepost door webmaster | 30/12/2018)

Onze meeste gelezen nieuwsartiekelsWebsite delen


Mail deze pagina naar een vriend  |  Print deze pagina

2019-2020

Quicklinks


Volg ons via Twitter Volg ons via FacebookOnze partners
Onze sponsors

[ Woensdag 19 juni 2019 | webmaster@ksvjabbeke.be | ©KSV Jabbeke | Zoeken in de site | PrivacyBeleid]
 
Nieuws
Nieuwsberichten
Wedstrijdverslagen
Evenementen
KSVJ neemt deel aan tornooien
Herenploegen
Fanions KSVJ
Beloften
Veteranen
U21
U17
U15A
U15B
U13
U12
U11
U10
U9
U8
U7
U6
Over KSVJ
Bestuur
Algemene Missie
Panathlonverklaring
Jeugbestuur
Historiek
Huisreglement
Jeugdmissie
JeugdVisie en Aanpak
Gedragscode
Infobrochure jeugdwerking
Fair-Play charter
Sociaal charter
Racisme charter
10 geboden van de jeugdopleider
Vervoer van spelers
Respect voor Scheidsrechters
Foto's
Resultaten
Onze sponsors
FAQ
Contacteer ons

Terug naar boven