Mobiele website | Trainers Login | Spelers Login    
 

KSV Jabbeke - Voetbalclub in 2de provinciale West Vlaanderen


Nieuwjaarsbrief van onze voorzitter - Chris Bourgois

Beste Sportvrienden,

Een heel gezond en gelukkig 2020 toegewenst vanwege het ganse bestuur van KSV Jabbeke.
2020 klinkt als een magisch getal ! Vele bedrijven hebben vele plannen gericht op dit historisch jaartal ! Ook voor KSV jabbeke wordt dit een historisch jaar door de opening van onze nieuwe kantine en kleedkamers. Onze club zal een serieus niveau hoger getild worden door een betere uitstraling en accommodatie. Dit laatste is heel belangrijk maar niet het allerbelangrijkste. Onze belangrijkste waarde van ‘familiale club waar iedereen zich thuisvoelt’ zal zeker behouden worden en hopelijk zelfs nog een boost krijgen. We gaan er dan ook alles aan doen om het nog gezelliger te maken dan ooit tevoren. Vooral onze nieuwe kantine wordt ‘the place to be’ voor velen van ons. Ons groot terras belooft het beste voor vele gezellige momenten, feestjes en bbq’s. Op 17/1 en 18/1 houden we ons openingsweekend. Om iedereen te laten genieten van dit mooie moment hebben we de groep genodigden in 2 gesplitst. (zie ook uitnodiging op de website) Hopelijk kunnen jullie allen aanwezig zijn.
Via deze weg nog eens dikke merci voor het begrip die jullie allen hadden in de tijdelijke opstelling van kleedkamers en kantine. Op 31/1 wordt al het oude ook definitief weggenomen en afgebroken.

Sportief :
Als ik even terugblik op 2019 dan kunnen we alleen maar tevreden zijn met een absoluut topjaar op vlak van bekerwedstrijden voor de jeugd. Enkele ploegen haalden de finale op beker van West Vlaanderen en anderen kwalificeerden zich tot aan halve -en kwartfinales.
Enkele ploegen waren ook kampioen. In alle andere ploegen werd de vriendschap alleen maar versterkt door samen te vechten voor elk punt.
Ook voor het nieuwe seizoen van 2019-2020 zijn we op koers en enkele ploegen zijn kampioen geworden en beleven sportief hoogdagen.
Toekomst op sportief vlak :
KSV Jabbeke zal volgend jaar voor het eerst uitpakken met een eerste ploeg waar nog nooit zoveel Jabbekenaren deel uitmaakten van de kern. Bijna de helft (9 van de 21) hebben heel hun jeugd of enkele jaren in onze jeugdreeksen gespeeld. Laat dat een grote motivatie zijn voor elke jeugdspeler om ooit voor de fanions te kunnen spelen. Dat is zeker ook de wens van het bestuur.
Daarnaast willen we met KSV Jabbeke een connector zijn om vele jongeren en volwassenen te verbinden op een positieve manier. Eenmaal ze allen eenzelfde zwart/wit truitje aan hebben zijn ze allemaal gelijk en dat is het mooiste wat voetbal kan brengen.

Genegen groeten,
Chris Bourgois
Voorzitter KSV Jabbeke
#WeAreKSVJ #OatZwartEnWit


(Gepost door webmaster | 01/01/2020)

Onze meeste gelezen nieuwsartiekelsWebsite delen


Mail deze pagina naar een vriend  |  Print deze pagina

2019-2020

Quicklinks


Volg ons via Twitter Volg ons via FacebookOnze partners
Onze sponsors

[ Woensdag 22 januari 2020 | webmaster@ksvjabbeke.be | ©KSV Jabbeke | Zoeken in de site | PrivacyBeleid]
 
Nieuws
Nieuwsberichten
Wedstrijdverslagen
Evenementen
KSVJ neemt deel aan tornooien
Herenploegen
Fanions KSVJ
Beloften
Veteranen
U21
U17
U15A
U15B
U13
U12
U11
U10
U9
U8
U7
U6
Over KSVJ
Bestuur
Algemene Missie
Panathlonverklaring
Jeugbestuur
Historiek
Huisreglement
Jeugdmissie
JeugdVisie en Aanpak
Gedragscode
Infobrochure jeugdwerking
Fair-Play charter
Sociaal charter
Racisme charter
10 geboden van de jeugdopleider
Vervoer van spelers
Respect voor Scheidsrechters
Foto's
Resultaten
Onze sponsors
FAQ
Contacteer ons

Terug naar boven