Mobiele website | Trainers Login | Spelers Login    
 

KSV Jabbeke - Voetbalclub in 2de provinciale West Vlaanderen


Frederic Vanden Bussche nieuw bestuurslid KSV Jabbeke

KSV Jabbeke versterkt zijn bestuursorganisatie met Frederic Vanden Bussche, u leest het goed. 
We konden de Ex-KSV Jabbeke speler, Ex-Cercle Brugge Assistent Hoofd Opleiding en Team Manager en de drijvende kracht achter Soccerfun strikken voor een kort interview ter introductie.

Wie ben ik?
33 jaar, geboren en getogen Jabbekenaar, maar nu sinds enkele jaren woonachtig te Ettelgem. Werkzaam bij Verzekeringen KRIVAN.

Wat is je historiek (cv)?
Mijn sportieve loopbaan begon als 6 jarige bij KSVJ. Verder dan enkele invalbeurten bij het eerste elftal kwam ik echter niet en op mijn 21e verliet ik KSVJ om bij buur Zerkegem aan de slag te gaan. 2 seizoenen later diende ik echter de schoenen als actieve voetballer op te bergen wegens een 3e maal in evenveel jaar genekt te zijn met gescheurde ligamenten in de enkel.

Ondertussen was ik reeds sinds mijn 18e jeugdtrainer en reeds op mijn 21e jeugdcoördinator bij KSVJ. Aanvankelijk combineerde ik dit met het trainerschap bij Cercle Brugge, maar door de mogelijkheden bij de toenmalige eerste klasser verliet ik op mijn 23e het nest om het coördinatorschap bij groen-zwart op te nemen. Tot voor enkele maanden was ik aan de slag bij Cercle Brugge als Teammanager van het 1e elftal. Jammer genoeg kwam hieraan een einde door de degradatie.

Waarom de keuze voor KSVJ?
Eerst en vooral is de band met KSVJ er steeds gebleven. Verschillende generatiegenoten spelen namelijk in het 1e elftal en mijn vader is nog steeds actief als bestuurslid, net als heel wat mensen die bij mijn vorige passage ook reeds de dienst uit maakten. Bovendien organiseer ik met SoccerFun reeds voor de 10e zomer op rij de voetbalweek op het Bogaertstadion.
Na mijn vertrek bij Cercle waren er verschillende opties om terug aan de slag te gaan, maar bij het contact met onze voorzitter Chris (n.v.d.r. Chris Bourgois, voorzitter KSV Jabbeke)zaten we onmiddellijk op dezelfde golflengte.

Wat zijn je ambities bij KSVJ?
Het is de bedoeling om mee na te denken over de visie en aanpak op lange termijn. Ik hoop mijn steentje vooral op sportief vlak te kunnen bijdragen. Naar het eerste elftal toe zouden we in de toekomst graag met een sportieve cel de club op een hoger niveau brengen. Binnenkort wil ik ook samen zitten met Kristof Bonny en Jan Desopper om na te gaan wat ik voor hen en de jeugd van KSVJ kan betekenen.
Er wordt reeds jaren op een mooi niveau gewerkt, maar samen staan we nog sterker om misschien ook hier nog net een trapje hoger te gaan.

Hoe zie je voor jezelf de functie ingevuld?
Belangrijk voor mij is om in de eerste maanden voldoende te kunnen observeren en te luisteren naar de mensen die nu actief zijn bij wit-zwart. Ik heb reeds een bepaalde visie van hoe we zaken kunnen aanpakken, maar de meeste voldoening haal ik meestal uit doelen die we samen bereiken.

We wensen Frederic veel succes in zijn nieuwe functie!
Bestuur KSV Jabbeke 


(Gepost door webmaster | 29/08/2015)

Onze meeste gelezen nieuwsartiekelsWebsite delen


Mail deze pagina naar een vriend  |  Print deze pagina

2018-2019

Quicklinks


Volg ons via Twitter Volg ons via FacebookOnze partners
Onze sponsors

[ Zaterdag 25 mei 2019 | webmaster@ksvjabbeke.be | ©KSV Jabbeke | Zoeken in de site | PrivacyBeleid]
 
Nieuws
Nieuwsberichten
Wedstrijdverslagen
Evenementen
KSVJ neemt deel aan tornooien
Herenploegen
Fanions KSVJ
Beloften
Veteranen
U21
U17A
U17B
U15A
U15B
U13
U12
U11
U10
U9
U8
U7
U6
Over KSVJ
Bestuur
Algemene Missie
Panathlonverklaring
Jeugbestuur
Historiek
Huisreglement
Jeugdmissie
JeugdVisie en Aanpak
Gedragscode
Infobrochure jeugdwerking
Fair-Play charter
Sociaal charter
Racisme charter
10 geboden van de jeugdopleider
Vervoer van spelers
Respect voor Scheidsrechters
Foto's
Resultaten
Onze sponsors
FAQ
Contacteer ons

Terug naar boven