Mobiele website | Trainers Login | Spelers Login    
 

KSV Jabbeke - Voetbalclub in 2de provinciale West Vlaanderen


Nieuwjaarsboodschap 2016 Chris Bourgois - Voorzitter KSV Jabbeke

Beste sportvrienden,

Eerst en vooral een heel gezond en sportief 2016 toegewenst vanwege het bestuur van KSVJabbeke !!
2016 zal evenals vorig jaar een druk jaar worden want aan initiatieven geen gebrek in onze familiale club.
Vorig jaar hadden we een fantastisch feest beloofd voor het 75 jaar bestaan en we mogen heel fier zijn met wat we gerealiseerd hebben. Iedereen die aanwezig kon zijn was heel tevreden en we hebben onze Club op een zeer positieve manier op de kaart gezet !
Voor het tweede jaar op rij mochten we 10% meer leden tellen bij de jeugd en dat is het mooiste bewijs dat men graag naar KSV Jabbeke komt. Wat zijn onze uitdagingen als bestuur voor de komende jaren :
* Blijven hard werken aan een Club waar iedereen fier is dat hij/zij bij ons voetbalt, traint, supportert.
* Ten allen tijde een professionele uitstraling op en rond het plein demonstreren door bestuur , trainers en spelers. Ons zeer positief imago willen kost wat kost verder zetten.
*Onze jeugd geleidelijk aan verder op een hoger niveau tillen. De footpass audit was alvast zeer positief en we kregen heel positieve feedback over onze club ! De poort naar provinciaal jeugdvoetbal staat open en we willen verder hard werken om ook dit te realiseren. Enkele ploegen starten vanaf januari in 3 sterren niveau en dat is een positief signaal en een extra sportieve uitdaging.
* Onze broodnodige nieuwe accommodatie (tribune , kleedkamers, en kantine) zal dit jaar definitief vorm krijgen en hopelijk worden de plannen dan ook snel goedgekeurd. Er is alvast een mondelinge goedkeuring vanuit het voltallige schepencollege !! Een planologische studie, van 25000 euro, wordt eerstdaags opgestart om de plaats van het nieuwe gebouw definitief vast te leggen. Het gemeentebestuur heeft ook beloofd dat we hierbij nauw betrokken zullen worden om de ideale praktische inplanting te bepalen.
* Businessclub KSVJ en ondernemend groot Jabbeke groeien samen naar een permanente win-win situatie. Hierdoor wordt de tweede fase, van de reclamepanelen achter het doel, binnenkort opgestart. Bijkomende initiatieven worden binnenkort gelanceerd.
Op sportief vlak zijn we nu al begonnen met het nieuwe seizoen voor te bereiden 2016-2017 om een topper te worden in 2de provinciale.


Ook enkele praktische nieuwtjes :
* We houden een nieuwjaarsreceptie in de kantine op vrijdag 22/1. Vanaf 19u30 is iedereen, die de club een warm  hart toedraagt, welkom voor een hapje en een drankje.

We starten in 2016 een nieuwe amateursploeg op die elke vrijdagavond een competitiewedstrijd zal spelen in de regio. We mikken hier op oud spelers vanuit onze vereniging. Dit wordt een super toffe bende ! Wie zich wil aansluiten kan zich aanmelden bij Kristof Bonny of Frederic Vandenbussche. (we mikken op een groep van 30 spelers daar niet iedereen zich beschikbaar kan houden op vrijdag)


(Gepost door webmaster | 01/01/2016)

Onze meeste gelezen nieuwsartiekelsWebsite delen


Mail deze pagina naar een vriend  |  Print deze pagina

2018-2019

Quicklinks


Volg ons via Twitter Volg ons via FacebookOnze partners
Onze sponsors

[ Zaterdag 25 mei 2019 | webmaster@ksvjabbeke.be | ©KSV Jabbeke | Zoeken in de site | PrivacyBeleid]
 
Nieuws
Nieuwsberichten
Wedstrijdverslagen
Evenementen
KSVJ neemt deel aan tornooien
Herenploegen
Fanions KSVJ
Beloften
Veteranen
U21
U17A
U17B
U15A
U15B
U13
U12
U11
U10
U9
U8
U7
U6
Over KSVJ
Bestuur
Algemene Missie
Panathlonverklaring
Jeugbestuur
Historiek
Huisreglement
Jeugdmissie
JeugdVisie en Aanpak
Gedragscode
Infobrochure jeugdwerking
Fair-Play charter
Sociaal charter
Racisme charter
10 geboden van de jeugdopleider
Vervoer van spelers
Respect voor Scheidsrechters
Foto's
Resultaten
Onze sponsors
FAQ
Contacteer ons

Terug naar boven